Ihonhoito

Apteekistamme saat avun erilaisiin ihon ongelmiin, kuten vaikkapa kuivan päänahan hoitoon tai liikahikoiluun, ihon erilaisiin tulehduksiin, aknen hoitoon, tai eri syistä ärtyneelle iholle. Jos ihosi tuottaa sinulle ongelmia, tule kysymään neuvoa, mietitään yhdessä mikä olisi sopivin hoitovaihtoehto.

Ihosi suojaksi meillä on myös monipuolinen valikoima herkän ihon pesunesteitä ja aurinkotuotteita, sekä laaja valikoima korkealaatuisia ihonhoitotuotteita kaiken ikäisille. Seuraavat laadukkaat ihonhoitotuotteet kuuluvat valikoimiimme:

 

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

Kotimainen Atopik-ihonhoitosarja on kehitetty herkälle iholle. Tuotteiden teho perustuu suomalaiseen luomukauraan, metsämustikaan ja prebiootteihin. Atopik-tuotteet kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Sarjan vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luonnollisesti, mikä tekee tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille. Tuotesarjasta löydät kattavan valikoiman kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita.

 

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

A-Derma

 

A-Derma on ainoa dermatologinen ihonhoitobrändi, jolla on luonnollinen kasviperäinen vaikuttava aine; Rhealba® -kaura, joka rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. Rhealba® -kaura on valittu yli 80 kauralajikkeen joukosta. Tämä lajike on ominaisuuksiltaan paras ihonhoitoon. Kauran tuotantoprosessi on patentoitu ja toistuvat kontrollit, näytteet ja pistokokeet läpi tuotantoketjun takaavat sen, että kaikki A-Derma hoitotuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja hoitavia. Kaikki A-Derma tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

CeraVe-tuotesarja tunnetaan koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II). Keramidit ovat osa ihon luonnollista rakennetta. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty kohtuuhintainen, kosteuttava sekä ihon suojamuuria vahvistava ja ihon pintakerroksen uudistumista tukeva tuotesarja.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

Hoitava Eucerin-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat kehitetty erityisesti herkälle iholle. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Näin saadaan varmistettua tuotteiden erinomainen ihoystävällisyys, ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

 

FavoraSuomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

La_roche_posayHerkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

verkkoapteekkihelsinki.fi »

 

V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista ovat täysin vesipohjaisia.

verkkoapteekkihelsinki.fi »